7.12.2007 г., 12:45 ч.

Прогрес 

  Поезия » Философска
1210 0 1

Сам, погубен, ти ще бягаш,
прогрес заразен и ревнив.
И на всички нищо даваш,
грозен, мрачен и ревлив.

Бягаш от дома забравен? Беж!

Сам умираш във забрава,
мразещ, нервен, уморен.
Сам животът те признава,
прогрес забавен, вътре в мен.

Погубил ти живота, с своите ръце,
мразиш себе си и всичко, паднал ти на колене. 

© Ивайло Граматиков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??