23 мая 2005 г., 18:13

Проклетник 

  Поэзия
1200 0 0
Седиш пред мен,
очакваш да потъна в плен,
очакваш да се разтопя в очите ти,
както някога в мечтите ти.
Нима очакваш целувката ми страстна
да ни върне към любовта опасна?
Не, проклетнико, не, пак
няма с теб да се обрека на мрак.
Любов нова ме очаква,
а сърцето ми за теб не мисли да заплаква.
Какво искаш вече не ме интересува.
Че ще те обикне пак душата ми не се страхува!
Някой ден ще дойдеш
и колко си изпуснал ще видиш,
на момчето до мен
злобно ще завидиш!
Ще ти кажа аз тогава "ти върви"
тогава не видя как сърцето ми кърви!

© Ася Х Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??