4 нояб. 2006 г., 01:09

Проклинам те 

  Поэзия
870 0 1
         За тебе бях просто едно развлечение,една игра
         измама бяха всички твои думи-
         сърцето ми на хиляди парчета разпиля
         и ти погреба всичко помежду ни!
         Къде отиде клетвата за вярност
         и всички твои думи за любов,
         защо прояви такава коварност
         и разби моя подреден живот!
         Проклет да си за туй,че ме остави
         да тъжа самотна за тебе в нощта!
        Проклет да си,че любовта ни ти забрави
        и си тръгна без да кажеш нищо за това!
        Ти разби завинаги моите мечти,
        духът ми весел само за миг сломи,
        а твърдеше,че любовта ти към мен е голяма,
        но сега разбирам,че всичко е било измама!
        Душата ми гореща ти смрази -
        усмивката от лицето ми завинаги угаси -
        от твоята измама тъй жестока
        в сърцето ми остана рана дълбока!
        Но знай,че любовта ми към теб вече умря-
        не заслужаваш нито една проронена от мен сълза
        и те проклинам - знай това -
        да не намериш нивга любовта!!!

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Деси поздрави за хубавия стих!и при мен се получи така!но трябва да сме силнипрегръщам те!6
Предложения
: ??:??