5 мая 2007 г., 14:29

ПРОЛЕТ 

  Поэзия
874 0 17
 

Без причина те нося в сърцето си.

Полуголо, диво, без срам.

Без причина разлиствам дърветата -

Грешница, плакала в храм.


Съгреших, че не вярвах във себе си,

но живота лудешки тече.

И греховно разцъфват салкъмите.

И се сливат земя и небе.


Снеговете изтичат със думите.

Полуголо, диво, без срам.

Пролетта ме докосва със устни -

Безиконна, родена във храм!

© Димитрия Чакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??