Прелетните птици се завръщат,
върбите свеждат пак глави.
Пролетни цветя навред ухаят
край езера, гори и планини.
Детски глас навред кънти,
с птичите песни той се слива.
Слънчеви лъчи с деца играят
и весело ги галят по глави.
© Елена Овчарова Все права защищены