27 янв. 2007 г., 01:05

Пролет 

  Поэзия
797 0 4
Чук-чук клонче пролетно през прозореца наднича. А отгоре на небето Слънчо велело се смей, сякаш казва ни: здравей! Птичките запяха свойта песен гласовита с благословия земята ни да е честита. Пролет златокоса с булчинска премяна над полята гривата си вей и с потоците пенливи весело си пей!

© Тра-ла-ла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??