3 февр. 2008 г., 11:51

Пролет 

  Поэзия
566 0 6

ПРОЛЕТ

 

Отново пролет, млада и красива,    

безгрижно тича, тича край брега.

Лице в реката мие тя щастлива

и бърше го в небесна синева.

 

За малко спира, светъл лъч надежда,

докосва тихо нечия душа.

По слънчева пътека я повежда,

с ухание на пролетни цветя.

 

Ех, пролет, ти, лудетино добра,

при нашата река, добре дошла!

С усмивката си щедра на дете

отново стопляш не едно сърце...

© Лилия Велчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??