Feb 3, 2008, 11:51 AM

Пролет 

  Poetry
565 0 6

ПРОЛЕТ

 

Отново пролет, млада и красива,    

безгрижно тича, тича край брега.

Лице в реката мие тя щастлива

и бърше го в небесна синева.

 

За малко спира, светъл лъч надежда,

докосва тихо нечия душа.

По слънчева пътека я повежда,

с ухание на пролетни цветя.

 

Ех, пролет, ти, лудетино добра,

при нашата река, добре дошла!

С усмивката си щедра на дете

отново стопляш не едно сърце...

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??