30 мар. 2015 г., 16:57

пролет е 

  Поэзия » Философская
406 0 3

пролетта
връхлетя
и тъгѝте помèте

 

пролетта
разцъфтя
като òбично цвете

 

пролетта
прокънтя
като песен Възкрèсна

 

и сърца
разтуптя
пролетта Благовèстна

 

и съгря
с доброта
и в душѝте проблèсна

 

и разстèли се
тя
като прèлест небесна

 

пролетта
на светà
пак дивѝ и прехлàсва

 

...................................................................

 

пролет е - 

 

красота -

 

нѝкога не угасва

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??