30 mar 2015, 16:57

пролет е 

  Poesía » Filosófica
407 0 3

пролетта
връхлетя
и тъгѝте помèте

 

пролетта
разцъфтя
като òбично цвете

 

пролетта
прокънтя
като песен Възкрèсна

 

и сърца
разтуптя
пролетта Благовèстна

 

и съгря
с доброта
и в душѝте проблèсна

 

и разстèли се
тя
като прèлест небесна

 

пролетта
на светà
пак дивѝ и прехлàсва

 

...................................................................

 

пролет е - 

 

красота -

 

нѝкога не угасва

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??