14 мар. 2018 г., 22:59

Пролетен вятър 

  Поэзия » Любовная
403 0 0

Пролетният вятър ме гали,

природата възражда се навън

и за красота са две очи мечтали -

за теб, що дари ми тъй жадуван сън.

 

В море от проблеми пристан си ти,

сред демони си ангел сам,

но сред мрака светлина блести

и в душа съзида ти за двама храм.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??