27 мар. 2008 г., 13:56

Пролетна депресия 

  Поэзия » Другая
929 1 14
 

Пролетна депресия

 

В живота ми се появи пролука.

През нея, в мен процежда се смъртта.

Размива във отровна кал боклука,

събиран с мъка толкова лета.

 

Във тези строфи не търси поука.

Тъгата днес е моята сестра.

Но ако кукувица ме закука,

дано да имам някоя пара.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??