Пролетна депресия
В живота ми се появи пролука.
През нея, в мен процежда се смъртта.
Размива във отровна кал боклука,
събиран с мъка толкова лета.
Във тези строфи не търси поука.
Тъгата днес е моята сестра.
Но ако кукувица ме закука,
дано да имам някоя пара.
© Петър Варчев All rights reserved.
дано във джоба ти освен пари
да се намират здраве,шанс и муза,
и жажда за разцъфнали мечти...
Каква е тази дълга пауза? Вече е есен!