13 июн. 2023 г., 07:10

Пролетна красота 4 

  Поэзия » Любовная
348 0 0

Светлина гали ми душата -

ти си нежна като коприна,

ти чудесна си като цветята,

що цъфтят в китна градина!

 

Стопли ме нявга пролетта,

туй си ти, добро момиче,

ела, нека с теб да полетя,

с теб, мило, красиво птиче!

 

Ти дойде в дреха бяла,

стопли сърце изстинало,

душа за теб е замечтала,

но в живота ми си минало!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??