19 мар. 2008 г., 14:47

Пролетни мечти 

  Поэзия
845 0 19

Надничат във очите ми мечтите.

Дошли със вятъра от вечността.

Танцуват своя танц  в очакване,

да се прегърнат с капките в дъжда.

Магията на новото прераждане

прелива в крехките им стъбълца.

Дъждът, облякъл ги за сбъдване,

рисува по стъклата свойте чудеса.

С ухание на пролет теменужена

попиват с обичта си в моята душа.

И славейчето във сърцето ми подема

щастлива песен с целувката на любовта.

 

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??