Надничат във очите ми мечтите.
Дошли със вятъра от вечността.
Танцуват своя танц в очакване,
да се прегърнат с капките в дъжда.
Магията на новото прераждане
прелива в крехките им стъбълца.
Дъждът, облякъл ги за сбъдване,
рисува по стъклата свойте чудеса.
С ухание на пролет теменужена
попиват с обичта си в моята душа.
И славейчето във сърцето ми подема
щастлива песен с целувката на любовта.
© Таня Кирилова All rights reserved.
Поздрав и усмивка.