30 мар. 2012 г., 21:27

Пролетно настроение 

  Поэзия » Другая
487 0 4

 

 

                               Пролетно настроение

 

       

                             Аз мислех, че идваш,

                              а ти си дошла,

                              за ръката с надежда

                               и с кокиче в ръка.

                              Тревата пак никне

                               сред бетон и сред кал,

                               дори днес  жълтее

                               минзухар - разцъфтял.

                               Замина си зимата -

                               стар график и стилист.

                               Чака лятото зноят -

                                нов сезон - поривист.

                                Есента е красива,

                                 но какво от това?

                                 Отново вън тичат

                                 други малки деца.

                                 Сутринта е щастлива.

                                 Вечерта - без тъга.

                                 Пролетта ми намигна.

                                  Аз разбирам това

                                  и отивам на среща -

                                   с една малка мечта.

 

                                            Wali (Виолета Томова)

                                          

 

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??