9 янв. 2022 г., 18:01  

Пролетно щастие 

  Поэзия
181 1 3

Тревата грее със зелени струни

и лъч лъка е, а денят си свири,

и пролет слиза, за да ме целуне,

росата пръска утринни сапфири.

 

Играят цветни чувства ръченица

сред цъфналите весели дървета

и сякаш ангели запяват птици,

а слънце като щастие ми свети.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??