Плувам в пролетна щастливост,
всичко толкова красиво,
цветните и нежни клони,
дъжд и слънцето се гонят,
вятър весело бърбори,
през прозореца отворен,
чувствам се добра и лека
и откривам в мен човека,
малкият човек доволен
в малък, неочакван полет.
© Милена Френкева Все права защищены