19.04.2023 г., 22:04 ч.

Пролетно щастие 

  Поезия
139 1 6

Плувам в пролетна щастливост,

всичко толкова красиво,

цветните и нежни клони,

дъжд и слънцето се гонят,

вятър весело бърбори,

през прозореца отворен,

чувствам се добра и лека

и откривам в мен човека,

малкият човек доволен

в малък, неочакван полет.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??