21 мар. 2012 г., 14:56

Пролетно ухание 

  Поэзия » Пейзажная
569 0 2

Отново ухае
на пролет,
на любов ухае
и на влюбване,
на надежда ухае
и политане,
на мечти ухае
и събуждане,
на усмивки ухае
и лудуване!
Това ухание
идва единствено
и само
с пролетния вятър.
Така ухае
вълшебницата
пролет!

 

© Валентина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??