21.03.2012 г., 14:56 ч.

Пролетно ухание 

  Поезия » Пейзажна
567 0 2

Отново ухае
на пролет,
на любов ухае
и на влюбване,
на надежда ухае
и политане,
на мечти ухае
и събуждане,
на усмивки ухае
и лудуване!
Това ухание
идва единствено
и само
с пролетния вятър.
Така ухае
вълшебницата
пролет!

 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??