22 янв. 2014 г., 18:16

Пролетно видение... 

  Поэзия » Другая
343 0 1

Пролетно видение...

 

Момичета във възрастта си нежна

планетата ще пръснат от желания-

красиви като утринната свежест

изпращат закодирани послания...

 

И ако има в тебе незабравен

поне един копнеж на сетивата,

превръщаш се на вятър-богоравен

и хукваш да ги гониш по Земята...

 

... А гледката е чудна и това е

навярно и на вятърът заслуга:

той дръзко със полите им играе,

а милите, отдолу нямат друго!...

 

Коста Качев

 

© Коста Качев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хареса ми този "вятър-богоравен..."палавник!Хубаво е поне отгоре да има друго!Поздравления!
Предложения
: ??:??