Пролетно видение...
Момичета във възрастта си нежна
планетата ще пръснат от желания-
красиви като утринната свежест
изпращат закодирани послания...
И ако има в тебе незабравен
поне един копнеж на сетивата,
превръщаш се на вятър-богоравен
и хукваш да ги гониш по Земята...
... А гледката е чудна и това е
навярно и на вятърът заслуга:
той дръзко със полите им играе,
а милите, отдолу нямат друго!...
Коста Качев
© Коста Качев All rights reserved.