8 апр. 2016 г., 20:50

Пролетта, в която боли 

  Поэзия » Любовная
673 0 17

Тази пролет е толкова чужда,

тя във бяло макар да цъфти, 

и самотно навън пак разлиства,

непотърсила твойте очи.

 

Неповикала твоите стъпки,

неразбрала, че липсваш ми ти,

тя край мен неусетно премина,

пролетта, във която боли.

 

 

 

 

 

© Сеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??