Apr 8, 2016, 8:50 PM

Пролетта, в която боли 

  Poetry » Love
665 0 17

Тази пролет е толкова чужда,

тя във бяло макар да цъфти, 

и самотно навън пак разлиства,

непотърсила твойте очи.

 

Неповикала твоите стъпки,

неразбрала, че липсваш ми ти,

тя край мен неусетно премина,

пролетта, във която боли.

 

 

 

 

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??