8.04.2016 г., 20:50 ч.

Пролетта, в която боли 

  Поезия » Любовна
674 0 17

Тази пролет е толкова чужда,

тя във бяло макар да цъфти, 

и самотно навън пак разлиства,

непотърсила твойте очи.

 

Неповикала твоите стъпки,

неразбрала, че липсваш ми ти,

тя край мен неусетно премина,

пролетта, във която боли.

 

 

 

 

 

© Сеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??