10 сент. 2019 г., 14:09

Променяме се 

  Поэзия
587 1 3

Променяме се ден след ден
и аз, и ти, и всички на земята.
Променяме се някак безнадеждно 
и в сърцето носим чувства най-различни,


избери си пътя и другар който да те следва,
днес вземи си доброта, 
а злобата остави я настрана.
Надявам се да си щастлив 


и навред щастие да носиш.
Винаги да помниш кой си
и смело по пътя да вървиш.
Знам, тежко е себе си да бъдеш


особено в днешни дни
и безмилостно ще се превърнеш 
в някой който не си,
но дори това да стане 


моля запомни, няма по-важно 
от това... това което си!

© Еленка Гишина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??