15 янв. 2007 г., 23:07

Прошепни  

  Поэзия
722 0 8


                                                                             
Можеш ли да ми прошепнеш                                      
неща които искаш да почувстваш,                             
бих дал ти всичко да откраднеш                                  
от сърцето ми                                                          
и с твоето да ме събуждаш.                                       
Мислиш ли за залеза със мен,                                     
чудя се къде ли си сега,                                             
помниш ли какво ти обещах във онзи ден,                    
видя ли поне в очите ми искра?                                  
Така желая твоите прегръдки сладки,                         
да ми обещаеш,че съм единствен и незаменим,          
зная,че може дълго да те чакам,                               
дори и да откриеш любовта далече ти.                       
Но така искам да се будя до лицето ти                       
не бих промълвил и думичка във този миг,                  
ще те милвам и вплитам пръсти във косите ти,           
ще ти прошепна колко те обичам.                                
Ще чуеш тихо гласът ми във съня ти,                          
ще отвориш очите си изпълнени с любов,                    
ще ме целунеш страстно,                                          
ще ме прегърнеш властно,                                          
но тъй женствено,че ще разпръснеш върху ми сутринта.
Можеш ли да ми прошепнеш нежно,                            
че обичаш как светлината отразява се в очите ми,      
искаш ли да ме плениш,                                            
да докоснеш плахо и душата,                                     
да усетиш със зората устните ми.                               
                                                                             

© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И аз силно го искам!Но понякога за хубавите неща трябва да имаме търпение,нали??
  • ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ ВСИЧКО ОПИСАНО В СТИХОТВОРЕНИЕТО ТИ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ!УСПЕХЧЕТА;*
  • Така е.благодаря ти!!
  • дълбоки чувства...страстни желания
    текстът може само да спечели от малка редакция
    Успехи!!!
  • Благодаря ви!!!
  • Много красив и нежен стих(6)!
  • Много си права, Диди!
  • Тормозиш погледа с този фон, изобщо не мога да прочета думите на стиха ти...
Предложения
: ??:??