30 сент. 2016 г., 07:47

Прошка 

  Поэзия » Любовная
565 0 2

Няма място в сърцето ми за прошка

Сто и десет пъти ти прощавах досега

Започнах да броя откакто сняг валя

След тази смелост, заживях сама!

 

Тя, прошката се дави в сърцето

Завличайки със себе си и обичта

Не мога дъх изцяло да поема

Измяната погубила е верността.

 

Стоиш до мене весел и лъжовен

Говориш ми объркано и с ръка

Набързо слагаш якето и шала

Бързичко излизаш от дома...

 

От утре друга ще прощава

Де да имаше и тя Сърце

Думите й тежък камък

Захвърлен бе по нашето дете!

 

Ще запаля свещ, за помен

Застиваща е твоята душа

В мен ридае тъжен спомен

Оставя по лицето ми следа!

 

© Мария Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??