23 янв. 2016 г., 18:44  

Прошката е рай във вечността 

  Поэзия » Философская
456 0 5

 

Въздишката е стон във тишината
откъсната от тлеещо сърце,
усмивката е лъч от светлината
на слънце в облачно небе.

Омразата е зов на тъмнината
обсебваща продадена душа,
а любовта е дар от небесата
даряваща на волния крила.

Обидата е вик на гордостта
мехлем за хрупкавата суета,
а прошката е рай във вечността
божествено,  човешка доброта.

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??