23 ene 2016, 18:44  

Прошката е рай във вечността 

  Poesía » Filosófica
395 0 5

 

Въздишката е стон във тишината
откъсната от тлеещо сърце,
усмивката е лъч от светлината
на слънце в облачно небе.

Омразата е зов на тъмнината
обсебваща продадена душа,
а любовта е дар от небесата
даряваща на волния крила.

Обидата е вик на гордостта
мехлем за хрупкавата суета,
а прошката е рай във вечността
божествено,  човешка доброта.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??