Jan 23, 2016, 6:44 PM  

Прошката е рай във вечността 

  Poetry » Phylosophy
454 0 5

 

Въздишката е стон във тишината
откъсната от тлеещо сърце,
усмивката е лъч от светлината
на слънце в облачно небе.

Омразата е зов на тъмнината
обсебваща продадена душа,
а любовта е дар от небесата
даряваща на волния крила.

Обидата е вик на гордостта
мехлем за хрупкавата суета,
а прошката е рай във вечността
божествено,  човешка доброта.

© Неземна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??