ПРОЩАЛНО
Е, скъпи мой, това е краят.
Вдигни глава и продължи напред.
Аз не искам, даже не желая
да продължа напред със теб.
Ти си мрак, затулващ светлината.
Не си ми вече мил дори.
Ти си миналото в тъмнината.
Не ми показвай своите очи.
Живях години аз до тебе,
но ти изобщо не разбра
какво се крие вътре в мене,
къде аз искам да летя.
Върви. Там някъде те чака
някоя прокълната душа.
Върви и дай и мрака,
а мен ме остави да полетя.
23.06.2007
© Мириам Все права защищены