3.07.2007 г., 9:22 ч.

ПРОЩАЛНО 

  Поезия
485 0 2

ПРОЩАЛНО

Е, скъпи мой, това е краят.

Вдигни глава и продължи напред.

Аз не искам, даже не желая

да продължа напред със теб.

Ти си мрак, затулващ светлината.

Не си ми вече мил дори.

Ти си миналото в тъмнината.

Не ми показвай своите очи.

Живях години аз до тебе,

но ти изобщо не разбра

какво се крие вътре в мене,

къде аз искам да летя.

Върви. Там някъде те чака

някоя прокълната душа.

Върви и дай и мрака,

а мен ме остави да полетя.

23.06.2007

© Мириам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??