21 июн. 2017 г., 19:59

Прощално 

  Поэзия » Любовная
825 0 0

Късно вечер пред вратата ще застана.

Плахо ще докосна познатите стени.

С надежда, любими, тебе ще потърся

като призрак райските врати.

Нежно устните ти ще целуна,

ще погаля спящото лице,

с червена роза тялото ти ще докосна

и ще изчезна като сняг в летен ден. 

© Дочка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??