Jun 21, 2017, 7:59 PM

Прощално 

  Poetry » Love
833 0 0

Късно вечер пред вратата ще застана.

Плахо ще докосна познатите стени.

С надежда, любими, тебе ще потърся

като призрак райските врати.

Нежно устните ти ще целуна,

ще погаля спящото лице,

с червена роза тялото ти ще докосна

и ще изчезна като сняг в летен ден. 

© Дочка Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??