24 нояб. 2004 г., 10:11

Прощално сбогом 

  Поэзия
1529 0 0
Прощално сбогом

Прощално сбогом,
вратата се затваря.
Обръщаш се, вървиш,
вперил поглед в тъмнината
със свито от любов сърце.

Прощално сбогом,
вратата се затваря
и кинжал пронизва моето сърце,
а сълзите пак изгарят
невинното детско лице.

Прощално сбогом,
вратата се затваря
и с нея се затваря и един живот,
живот за двама горди хора,
живот за двама с една сърце.

© Мерт Птах Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??