24.11.2004 г., 10:11 ч.

Прощално сбогом 

  Поезия
1528 0 0
Прощално сбогом

Прощално сбогом,
вратата се затваря.
Обръщаш се, вървиш,
вперил поглед в тъмнината
със свито от любов сърце.

Прощално сбогом,
вратата се затваря
и кинжал пронизва моето сърце,
а сълзите пак изгарят
невинното детско лице.

Прощално сбогом,
вратата се затваря
и с нея се затваря и един живот,
живот за двама горди хора,
живот за двама с една сърце.

© Мерт Птах Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??