11 апр. 2011 г., 10:04

Прощавай ми за всички вопли 

  Поэзия
1138 0 35

Видях се в теб и две зеници

се стекоха в планински дъжд,

а мойте - блудни еретици,

не трепнаха дори веднъж.

 

Ударих  те, а дума не обели.

Дори протегна две ръце

за обич чиста зажаднели,

със мекотата на перце.

 

Ограбих те, а ти ме стопли

с пожарите на вечността.

Прощавай ми за всички вопли,

нали съм в себе си ... жена.

© Николина Милева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??