Денят отново предвещава слънце,
лято е, усмихнато и топло.
И спомените мили се завръщат,
дълбаят в мен, болят виновно.
Да можех времето да върна,
при вас пак тихо да приседна
и пак с любов да ви прегърна,
като в миналото, старо време…
Догарят малките свещички,
череши няма във ръцете ми.
В сърцето си ви нося всички.
При вас днес не дойдох.
Простете ми….
22.06.2024