15 июл. 2012 г., 12:51

Прости* 

  Поэзия
389 0 0

Прости ми!

Моля те...

Прости ми!

Прости за грешките,

за дните,

в които нямах време

да прогледна и да видя...

Да усетя и да ме усетят.

За онези, сладките моменти,

които с лют пипер поръсих.

Могат ли да ми простят

и нощите, в които не видях луната.

Забравих... да Благодаря.

Дали ще ми простят цветята,

даряващи ни с аромат...

Бързах и изпуснах много...

Пропуснах да се насладя...

Научих се...

всичко и на всеки да прощавам.

Простих и на себе си дори.

Не искам вече да пропускам.

Обичам да Живея.

Обичам като птица да се рея...

Обичам малките, големите Деца...

© Таня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??