23 дек. 2009 г., 01:39

Прости, Любов! 

  Поэзия
582 0 5

Прости, Любов!

 

 

Прости, любов – прости!

Че те обичах и отричах...

Забрави!

 

Кажи, любов – кажи!

Какво ти сторих?

Ти кажи!

 

Спри, любов – СПРИ!

Да ме убиваш, чу ли?

Спри!!!

 

Прости, любов – Прости!

Че те забравих аз...

Прости...

 

Убивам те, любов... Убивам!

Иди си! Време е...

Върви!

 


© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??