Ти ме докосваш -
аз се отдръпвам.
Ти ме обичаш -
аз тебе - не.
Целуваш ме нежно,
а аз не отвръщам
и гръб на любовта ти обръщам.
Студена пред теб стоя,
сърцето ти в ръце държа.
С него жестоко си играя,
без дори да го желая.
Да те обичам не се научавам
и как дълбоко съжалявам,
че с това те наранявам.
Ще се разкайвам, може би,
проливайки безброй сълзи.
Като теб и мен ще ме боли.
Най-силната и истинска любов
реши съдбата да ми подари,
а аз, глупачката, не ù отвърнах -
Прости ми ти, прости!
© Елена Все права защищены