19.09.2010 г., 21:00 ч.

Прости ми 

  Поезия » Любовна
928 0 1

Ти ме докосваш -

аз се отдръпвам.

Ти ме обичаш -

аз тебе - не.

Целуваш ме нежно,

а аз не отвръщам

и гръб на любовта ти обръщам.

 

Студена пред теб стоя,

сърцето ти в ръце държа.

С него жестоко си играя,

без дори да го желая.

Да те обичам не се научавам

и как дълбоко съжалявам,

че с това те наранявам.

 

Ще се разкайвам, може би,

проливайки безброй сълзи.

Като теб и мен ще ме боли.

Най-силната и истинска любов

реши съдбата да ми подари,

а аз, глупачката, не ù отвърнах -

Прости ми ти, прости!

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??