6 мая 2011 г., 00:17

Прости ми 

  Поэзия
633 0 2

Прости ми

 

Прости ми, че сега отивам

там някъде, далеч, без теб,

прости ми, но така умирам -

да те виждам, без да си до мен.

 

Прости ми, че не мога да те мразя,

прости, не съм способна на това.

Прости ми, че не мога да те мамя,

прости, това е моята вина.

 

Прости ми, прости, че те обичам,

прости ми, че не лъжа,

прости ми, че не го отричам.

 

Прости ми, знай, не ще ме видиш,

прости, не ще ти преча вече.

Прости ми, но когато осъзнаеш, че обичаш,

прости ми, аз ще съм далече. 

© Патрисия Параскевова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??