25 июл. 2008 г., 09:34

Прости ми 

  Поэзия » Любовная
607 0 1

 

Не знам доколко ме обичаш,

дали си искрен ти към мен.

Но боли ме като тичаш след всички...

ден след ден!

Не помисли ли за мен горката,

че в къщи аз седя и чакам

телефонен звън да чуя.

Но, уви! Едва ли ще се сетиш ти за мен.

Не мога вечно да прощавам!

И аз съм като всички хора,

и аз нуждая се от ласка,

от нежна дума, от любов.

Затуй прости ми, но не мога

да разделям любовта ти

с тези тъй безлични същества за мен!

ПРОСТИ МИ!

© Мария Ламбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??