21 июл. 2009 г., 16:03

Прости ми 

  Поэзия » Любовная
514 0 2

Прости, че те обичам, знам - грешката е моя.

Прости, че те желая и искам да съм твоя.

Прости за срещата ни, уж случайна,

прости и за мечтата ми омайна.

 

Прости, че срещна ни съдбата.

Прости, че влязохме в мъглата.

Прости, че толкова бях слаба.

Прости, че не горях със теб на клада.

 

Знам, прошка трудно се дарява

и видимо леда уж тя стопява.

Знам, истината някъде покри се.

Знам, любовта за миг разби се!

© Мони Савова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??