Прости, че те обичам, знам - грешката е моя.
Прости, че те желая и искам да съм твоя.
Прости за срещата ни, уж случайна,
прости и за мечтата ми омайна.
Прости, че срещна ни съдбата.
Прости, че влязохме в мъглата.
Прости, че толкова бях слаба.
Прости, че не горях със теб на клада.
Знам, прошка трудно се дарява
и видимо леда уж тя стопява.
Знам, истината някъде покри се.
Знам, любовта за миг разби се!
© Мони Савова All rights reserved.