19 мая 2024 г., 07:40

Прости ми, учителко 

  Поэзия
366 0 0

"Целувам ти душа, прегрешения, болки и добър ден"

в забравен свят ти го направи безвъзмезден

Прости ни наша карма от суета

човешко в нас създаде

 

и кратките слова ще бъдат истински

под погледи връщат се дела...

© Stew Carrey Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??